Welkom op Grafmonumenten

Een grafsteen krijgt pas dat unieke en sprankelende als het wordt bewerkt door een ervaren en geïnspireerd vakman. Dat maakt het verschil.

Henagra heeft in de voorbije jaren honderden opdrachten uitgevoerd tot volle tevredenheid van vele families. Dat vindt U tastbaar terug in de talrijke unieke grafstenen en familiemonumenten, die de begraafplaatsen sieren en dankbare herinneringen vasthouden, emoties van overledenen en nabestaanden tot uitdrukking brengen.

Wij maken het mogelijk een grote variëteit van grafstenen aan te bieden. Stuk voor stuk unieke werkstukken . Ook is er alle ruimte voor uw individuele wensen. Niet het materiaal, maar de wens van onze cliënt staat centraal, De emotie en de uitdrukking ervan in de uiteindelijke grafsteen.

Voorbeelden fotoboek

Henagra biedt aan zijn cliënteel een bijna onbeperkte keuze. Praktisch al uw wensen kunnen wij door onze ervaring en vakkennis tot stand brengen. Wij stellen U hierbij enkele van onze realisaties voor zodat U een idee kan vormen wat allemaal kan. Wij verstrekken U graag geheel vrijblijvend alle gewenste informatie over onze grafstenen, familiemonumenten en columbariumplaten. Voor een prijsopgave volstaat een telefoontje of e-mail. Wij zullen U dan zo vlug mogelijk een gedetailleerde prijsopgave toezenden. Uiteraard volledig vrijblijvend en zonder kosten.

Een bezoek aan onze showroom werkt inspirerend. Hier ziet U de schoonheid van onze granieten en andere monumenten in werkelijkheid.

Een afspraak is wenselijk maar niet noodzakelijk. Graag zullen wij de nodige aandacht aan uw bezoek besteden.