REVIEWS VAN KLANTEN!

Review plaatsen

 
 
 
 

Klaas Visscher

24 januari 2024 | Genemuiden
Een bedrijf welke zijn afspraken nakomt en vakkundig werkt levert. Een AANRADER

Marcel Wissink

24 maart 2023
5 sterren waard

Thomas Vaessen

24 februari 2023
Ik heb mijn natuurstenen dorpels hier besteld. Heldere afspraken, flexibel, prettige service en een mooie product voor een nette prijs.

A. Local

24 januari 2023
Heel fijn bedrijf met prettige professioneler hulp. Meerdere Belgisch hardstenen dorpels hier gekocht. Zeer tevreden!!

Ignas Pijnappel

24 januari 2022
De service is buitgewoon uitstekend. Was bezig met grote 75x75cm vloertegels leggen en had in het werk, niet voorzien dat er een randje van 3 tegels gezaagd moesten worden. Henagra gebeld kon direct komen en werd direct geholpen om het randje van de tegels te zagen. Wij konden het werk dezelfde dag verder afmaken, bedankt Henagra, TOP!!!

Fam. Beukhof

24 maart 2021
Wat een topservice! Op zoek naar een binnenvaas voor een natuurstenen vaas kwam ik bij dit bedrijf terecht. De vriendelijke eigenaar was erg behulpzaam met het zoeken naar de juiste maat en uiteindelijk mocht ik deze nog gratis meenemen ook. Dan is het natuurlijk een kleine moeite om hierover een mooie aanbeveling te schrijven. Nogmaals dank en we wensen u veel goede zaken toe!

Dirk-Jan Abelskamp

24 februari 2021
Gebeld voor informatie over een probleem met een 15 jaar oude tegelvloer. De volgende dag meteen komen kijken en deskundig advies gekregen. Topservice.